Zonwering

Home / Zonwering

Siepel Borger, voor uw kwaliteit zonwering in Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen

Verschillende soorten zonwering

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van kwalitatief hoogwaardige zonwering en rolluiken, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. U krijgt bij ons op alle zonwering 5 jaar garantie. De bediening kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden, eventueel uitgebreid met zon- en windautomaat, afstandsbediening, schakelklok etc.

Uitvalschermen

Vensterzonwering (ook wel uitvalzonwering genoemd) kiest u, zoals de term al aangeeft, om warmte en hinderlijk licht te weren van uw venster. Een ingenieuze constructie van verschillende materialen draagt ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woon – of kantooromgeving.

Knikarmscherm

Een terrasscherm (ook wel knikarmscherm genoemd) vormt het verlengstuk van uw woning. Het schermt zorgt voor schaduw op uw terras of in de woning, onder het scherm ontstaat een zee aan ruimte. Met een druk op de knop komt het doek uit de waterdichte en vuilwerende cassette.

Serrezonwering

Indien u een mooie tuinkamer of overkapping aan uw woning of in uw tuin heeft kunt u hier in het voor- en najaar heerlijk genieten van uw tuin. In de zomer wordt het onder het glas al snel onbehagelijk warm, serrezonwering biedt u de mogelijkheid om ook op deze dagen ten volle te kunnen genieten van uw tuinkamer of overkapping.

Markiezen

De meest karakteristieke zonwering is zonder twijfel een markies. Naast een chique uitstraling – een markies dient vaak als blikvanger voor woning, winkel of bedrijf – is een markies ook nog eens uiterst functioneel. De vormgeving zorgt er voor dat een markies niet hinderlijk is. Het vrije uit- zicht wordt behouden en de zijkanten van de markies bieden een perfecte bescherming tegen zoninval

Voor elke situatie is er een passende markies, zo kennen we het standaardmodel, het petmodel of de klapmarkies. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die in uw situatie het meest ideaal zal zijn. De kleurcombinaties zijn ook bijna oneindig met diverse kleuren verf, doek, afwerklint en siernagels, zodat u uw markies altijd een persoonlijke tint kunt geven.

Screens

Verticaalzonwering (in de volksmond ook wel “screens” genoemd) hangt vlak voor het raam, waardoor niet alleen de directe, maar ook de indirecte zonnestraling wordt geweerd. Dit systeem stelt ons in staat de zonnewarmte– en straling met 95% te reduceren. Deze superieure warmtewerende eigenschappen verkrijgt de verticaalzonwering door toepassing van glasvezeldoek. Door de “open weefsel techniek” blijft het zich naar buiten overdag gegarandeerd, terwijl inkijk van buiten naar binnen onmogelijk blijft. De verticaalzonwering is leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, gecombineerd met een glasvezeldoek voorzien van het zipp- systeem, hierdoor is het screen in alle standen windvast.

Showroom

Siepel Borger heeft in Borger haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm