Garantie

Home / Garantie

Garantie bij Siepel Borger, al jaren nummer 1 in kunststof kozijnen in Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen

Onze garantie

Bij de keuze voor onze producten komt veel kijken. Wij staan open voor alle vragen en wij helpen u graag bij uw keuze om tot een perfect resultaat te komen.

Gedetailleerde planning

Een afspraak bij u thuis om ter plaatse de juiste maten en uitvoeringen te bepalen, garandeert dat bij de montage alles op de millimeter past.

Betrouwbare leveringen

Wij leveren en monteren producten punctueel op het afgesproken tijdstip, zoals u dat het beste past.

Vakkundige montage

Wij monteren alles zelf met vakkundig personeel en volgens de laatste richtlijnen. Alleen dan kan een hoge kwaliteit worden verzekerd.

Weru Garantie Plan

Weru geeft u hiermee de extra bescherming die u wenst, zodat u zich zelfs op lange termijn geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van de kozijnen.

Naast de normale productgarantie en de garantie op de montage van 10 jaar krijgt u van uw Weru-dealerbedrijf de zekerheid dat, indien het dealerbedrijf niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen, Weru u terzijde blijft staan. Een heldere garantieregeling, die u geheel gratis wordt aangeboden.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

De kunststof kozijnen zorgen voor een goede isolatie van de woning, wat uw dagelijks wooncomfort verhoogt. Bovendien zijn ze veilig, onderhoudsarm én energiezuinig. Tevens wordt elk kunststof kozijn op maat geproduceerd. Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid en dat u met WERU de juiste keuze heeft gemaakt.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0599 – 235 536 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom

Siepel Borger heeft in Borger haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm