Wij gaan er even tussenuit!

Home /

Het is weer de tijd van het jaar om van het buiten leven te genieten! Afgelopen 2 weken hebben wij weer mooie opdrachten uit mogen voeren voor onze klanten. Producten die tijdens dit seizoen het best tot hun recht komen.

Wij hebben weer een mooie klus afgerond afgelopen week. De houten kozijnen van de woning zijn zorgvuldig verwijderd i.v.m het sierpleister werk aan de binnenzijde.

Ook voor het vervangen van complete gevel openingen bent u bij Siepel Borger aan het juiste adres! Aan het begin van de week hebben wij een complete houten gevel vervangen door Weru kunststof kozijnen met een traditionele deur als door gang naar het ruime terras!

Wij hebben in Balkbrug een woning voorzien van onze WERU kunststof kozijnen! Er is een muur in de voorgevel opgemetseld om een symmetrisch aangezicht te creëren met 4 gelijke kozijnen. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken, dit tegen de warmte in de zomer en een goede nachtrust met een donkere koele kamer.

Heeft u ook een mooie tussenwoning die u graag wilt verduurzamen? Deze woning is in ieder geval klaar voor de toekomst. Nieuwe kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing geeft u vele voordelen. Nooit meer schilderen.

Deze week weer verschillende projecten mogen opleveren van kunststof deuren en kunststof kozijnen tot horren.

Vandaag de 1e fase van een renovatie opgeleverd! deze woning in Nieuw-Buinen is voorzien van nieuwe polyester dakgoten, nieuwe Keralit kunststof schroten en nieuwe WERU kunststof kozijnen.

Renovatie! Wij hebben deze week 2 prachtige woningen in Hardenberg mogen renoveren.