Lekker nazomeren !

Home /

Na een lange zomer en een tot nu toe heerlijke nazomer, hebben wij voor de winter nog een complete woning mogen renoveren. De houten schroten van de complete woning zijn vervangen door nieuwe Keralit kunststof schroten, achter de schroten is de ruimte maximaal benut met isolatiemateriaal voor een zo hoog mogelijke isolatie waarde.

Mooie projecten in Groningen! Wij hebben deze week een mooi project mogen afronden in Groningen centrum, de appartementen zijn voorzien van onze Castello kozijnen in de vlakke uitvoering. De kozijnen zijn aan de onderzijde voorzien van aluminium lekdorpels in dezelfde kleur als de kozijnen.

Wat vliegt de tijd, ook onze 3e week zit er al weer op! Wat vliegt de tijd, ook onze 3e week zit er al weer op! Een mooie traditionele woning mogen voorzien van onze WERU castello trado kozijnen.

Onze vakantie zit erop! Wij zijn weer met frisse energie begonnen aan de 2e helft van dit jaar. Wij hebben deze week weer een paar mooie klussen afgerond, waaronder deze 2 mooie verdiepte kozijnen.

Het is weer de tijd van het jaar om van het buiten leven te genieten! Afgelopen 2 weken hebben wij weer mooie opdrachten uit mogen voeren voor onze klanten. Producten die tijdens dit seizoen het best tot hun recht komen.

Wij hebben weer een mooie klus afgerond afgelopen week. De houten kozijnen van de woning zijn zorgvuldig verwijderd i.v.m het sierpleister werk aan de binnenzijde.

Ook voor het vervangen van complete gevel openingen bent u bij Siepel Borger aan het juiste adres! Aan het begin van de week hebben wij een complete houten gevel vervangen door Weru kunststof kozijnen met een traditionele deur als door gang naar het ruime terras!

Wij hebben in Balkbrug een woning voorzien van onze WERU kunststof kozijnen! Er is een muur in de voorgevel opgemetseld om een symmetrisch aangezicht te creëren met 4 gelijke kozijnen. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken, dit tegen de warmte in de zomer en een goede nachtrust met een donkere koele kamer.

Heeft u ook een mooie tussenwoning die u graag wilt verduurzamen? Deze woning is in ieder geval klaar voor de toekomst. Nieuwe kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing geeft u vele voordelen. Nooit meer schilderen.