Mooie projecten!

Home /

Wij zijn trots op de mooie projecten die we dit jaar al hebben mogen opleveren, zo ook op dit project die we hebben mogen voorzien van onze Castello Trado verdiepte kozijnen.

Vanaf volgende week gaat de temperatuur omhoog en gaat de zon weer schijnen! Voor screens, rolluiken, markiezen, knikarmschermen en pergola’s bent u bij Siepel Borger aan het juiste adres!

Wij hebben in Beilen van een mooie 2 onder 1 kap woning alle houten kozijnen vervangen door onze WERU kunststof kozijnen. Een deel van de woning is voorzien van WERU kunststof kozijnen met geïntegreerde rolluiken, het andere deel is voorzien van onze standaard WERU verdiepte kunststof kozijnen.

De dagen worden langer, de temperatuur begint weer op te lopen, de zon wordt steeds sterker en scherper en het buitenleven staat weer voor de deur. Mocht u nu ook interesse hebben in zonwering? Wij lichten u graag in over de verschillende mogelijkheden en toepassingen. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende zonwering.

Na een lange zomer en een tot nu toe heerlijke nazomer, hebben wij voor de winter nog een complete woning mogen renoveren. De houten schroten van de complete woning zijn vervangen door nieuwe Keralit kunststof schroten, achter de schroten is de ruimte maximaal benut met isolatiemateriaal voor een zo hoog mogelijke isolatie waarde.

Mooie projecten in Groningen! Wij hebben deze week een mooi project mogen afronden in Groningen centrum, de appartementen zijn voorzien van onze Castello kozijnen in de vlakke uitvoering. De kozijnen zijn aan de onderzijde voorzien van aluminium lekdorpels in dezelfde kleur als de kozijnen.

Wat vliegt de tijd, ook onze 3e week zit er al weer op! Wat vliegt de tijd, ook onze 3e week zit er al weer op! Een mooie traditionele woning mogen voorzien van onze WERU castello trado kozijnen.

Onze vakantie zit erop! Wij zijn weer met frisse energie begonnen aan de 2e helft van dit jaar. Wij hebben deze week weer een paar mooie klussen afgerond, waaronder deze 2 mooie verdiepte kozijnen.

Het is weer de tijd van het jaar om van het buiten leven te genieten! Afgelopen 2 weken hebben wij weer mooie opdrachten uit mogen voeren voor onze klanten. Producten die tijdens dit seizoen het best tot hun recht komen.