Minimaal onderhoud

Home / Minimaal onderhoud

Minimaal onderhoud bij de kunststof kozijnen in Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen

Nooit meer schilderen!

Dat is makkelijk! Met Weru leidt u vanaf nu een ontspannen leven. Dankzij de sterke kwaliteiten van de kunststof van Weru hoeft u nooit meer de ladder op met verf en kwasten om de kozijnen te schilderen. Ook hoeft u niet meer door de knieën om voor- of achterdeur een lik verf te geven. Dat bespaart mooi verf, een professionele schilder en veel energie. U hoeft de kozijnen alleen af en toe schoon te maken.

De kunststof kozijnen van Weru hebben een lange levensduur en gaan jaren mee. Ook de verschillende Nederlandse weersomstandigheden oefenen geen invloed uit op het functioneren van de kunststof producten van Weru. Ideaal dus.

Kies voor kunststof kozijnen van Weru! Siepel Borger is de nummer 1 in kunststof kozijnen in Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

De kunststof kozijnen zorgen voor een goede isolatie van de woning, wat uw dagelijks wooncomfort verhoogt. Bovendien zijn ze veilig, onderhoudsarm én energiezuinig. Tevens wordt elk kunststof kozijn op maat geproduceerd. Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid en dat u met WERU de juiste keuze heeft gemaakt.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0599 – 235 536 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom

Siepel Borger heeft in Borger haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm