VELUX

Home / VELUX

Siepel Borger, al jaren nummer 1 in kunststof kozijnen, zonweringen en rolluiken

De voordelen van VELUX

Al meer dan 80 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van VELUX en tot op de dag van vandaag nog steeds de drijfveer.

 

VELUX Dakramen

Voeg daglicht en frisse lucht toe aan je kamer en geniet van de voordelen van een VELUX dakraam.

Een VELUX dakraam is perfect in kamers, traphallen en badkamers, zolder, etc. Als je een grotere kamer hebt, combineer dan meerdere dakramen om het daglicht in de kamer te verspreiden en te genieten van meer frisse lucht.

Je kunt dakramen in veel verschillende afmetingen kopen en hebt daarbij de keuze uit handbediende en elektrische dakramen om aan je behoeften te voldoen.

VELUX Raamdecoratie, Zonweringen en rolluiken

Jouw VELUX dakramen verdienen originele buitenzonweringen en rolluiken, voor een perfecte pasvorm en nog meer binnencomfort. Selecteer warmtewering voor hittebescherming en verduistering, zo blijft je woning lekker koel. Of selecteer raamdecoratie om het binnenkomend licht te dimmen of de kamer te verduisteren. Voor meer informatie bel naar: 0599-235536

Showroom

Siepel Borger heeft in Borger haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm