Kunststof deuren in regio Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen

Siepel Borger is de specialist in Weru kunststof deuren. En omdat Weru al jaren de nummer 1 in kunststof deuren is, betekent dat dat er veel keuzemogelijkheden zijn die allemaal te zien zijn in onze showroom. 

Naast het juiste advies zorgen wij er ook voor dat de kozijnen gemonteerd worden en dat u na oplevering volledig tevreden bent. 

De showroom van Siepel Borger

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen begrijpen we dat de keuze van een kunststof deur uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof deuren? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over Siepel Borger

Al ruim 35 jaar levert Siepel Borger gemak, comfort en veiligheid met de kunststof kozijnen en deuren van het degelijke Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met de service van Siepel Borger - van transparante offerte tot perfecte montage - zit u er jarenlang heerlijk bij.

Onze kunststof deuren 

Uiteraard kiest u ook een deur met een vormgeving en in een kleur die precies aansluit bij uw woning en uw levensstijl. De kunststof deuren en de soorten isolatieglas van Weru voldoen aan de hoogste Europese technische kwaliteits- en keuringseisen. Kunststof kozijnen van Weru voldoen precies aan uw eisen.

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een
correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

siepelB22A.jpg

Contactgegevens
Siepel Borger kantoor & showroom
Hunebedstraat 5a
9531 JT Borger
T: 0599-235536
E: info@siepelborger.nl

Siepel Borger kantoor en showroom
Hunebedstraat 5a
9531 JT Borger
T: 0599-235536
E: info@siepelborger.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag op afspraak (ook 's avonds)
Zaterdags van 10:00 tot 16:00 uur

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof deuren? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0599 235 536
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.