Kunststof kozijnen

Home / Kunststof kozijnen

Siepel Borger, al jaren nummer 1 in kunststof kozijnen in Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen

Alweer 40 jaar geleden vond Siepel Borger in Weru een betrouwbare partner voor toelevering van haar kozijnelementen.

Weru, heeft ruim 150 jaar ervaring, en is een van de belangrijkste fabrikanten van kunststof ramen, deuren en schuifpuien op de Europese markt. Door middel van technische innovatie, schitterend design en een buitengewoon hoge productiekwaliteit stelt Weru de norm voor wat betreft gevelelementen. De ramen en deuren van het kwaliteitsmerk Weru voldoen uiteraard aan de hoogste milieu-eisen en alle europese kwaliteitskeurmerken. Diverse redenen waarom Siepel Borger gekozen heeft voor het Weru product.

Door de vormgeving en de ruime keuze uit kleuren van onze kunststof kozijnen blijft het karakter van uw woning behouden. Het uitgebreide assortiment biedt voor elk renovatie detail een esthetisch fraaie oplossing, zonder dat enige concessie aan kwaliteit en duurzaamheid word gedaan. Voor kunststof ramen van hoge kwaliteit bent u bij Weru aan het juiste adres. Om de perfecte kwaliteit te waarborgen werkt Weru met de modernste technieken en met gespecialiseerde toeleveranciers. De kunststof kozijnen van WERU zijn een combinatie van ambachtelijk handwerk en computergestuurde precisie.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

De kunststof kozijnen zorgen voor een goede isolatie van de woning, wat uw dagelijks wooncomfort verhoogt. Bovendien zijn ze veilig, onderhoudsarm én energiezuinig. Tevens wordt elk kunststof kozijn op maat geproduceerd. Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid en dat u met WERU de juiste keuze heeft gemaakt.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0599 – 235 536 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom

Siepel Borger heeft in Borger haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

Weru Castello

CASTELLO kozijnen zijn de meest toegepaste kozijnen van Weru in Nederland, de Castello kozijnen zijn er in 3 uitvoeringen, vlak voor een strakke elegante uitvoering, Castello Trado het meest houtechte kozijn en Castello Realto het klassiek nederlandse schuifraam.

Weru Afino

AFINO is de nieuwste aanwinst in de collectie kozijnen van Weru en vertegenwoordigt het beste van de gecombineerde kennis en ervaring van Weru met kunststof kozijnen. Dat betekent een bijzondere duurzaamheid en een nog betere isolatie waarmee u aanzienlijk bespaart op uw onderhouds- en energiekosten.

Kleuren & Roeden

Roeden geven u de prima mogelijkheid om uw ramen af te kleden met dat ‘gezellige gevoel’ dat het plaatje helemaal af maakt. Met roeden geeft u uw ramen namelijk een levendige en zeer persoonlijke uitstraling. De roeden worden tussen de glasbladen geplaatst – onderhoudsvrij – of op de glasbladen binnen en buiten.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm