Kunststof deuren

Home / Kunststof deuren

Siepel Borger, de beste kunststof deuren in Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen

Voor- en achterdeuren

Het visitekaartje van uw woning, de voordeur. Siepel Borger levert voordeuren in diverse varianten. Een deur is bepalend voor het aanzicht van de woning. Dat hebben ze bij onze toeleverancier WERU goed begrepen. Het verschil zit voornamelijk in de profielvormen die de stijl van de deur bepalen. Recht en strak, afgeronde profielen. Er kan eindeloos gecombineerd worden met afmetingen, stijlen, vlakken, banen, opvulmaterialen, glas- en krukvarianten en kleuren. De deuren zijn onderhoudsvrij van uitstekende kwaliteit en inbraakwerend. De keuze is aan u, maar Siepel Borger helpt u graag met het maken van die keuze. Vraag naar de mogelijkheden voor een advies op maat.

Naast voordeuren zijn achterdeuren ook leverbaar in luxe en eenvoudige varianten. Uiteraard voldoen deze ook aan alle veiligheidseisen. Wij kunnen deze passend bij de uitstraling van uw woning leveren.

Tuindeuren

Mooi weer nodigt altijd uit om de terras de te openen om binnen en buiten in elkaar te laten overlopen. De originele terrasdeur heeft nog steeds een prachtig klassieke uitstraling. Niet voor niets wint deze uitvoering sterk aan populariteit. Door de grote deuropening laten de WERU terrasdeuren uw woning naadloos aansluiten bij uw tuin of terras en maken van uw tuin een verlengstuk van uw woning.

Wilt u meer weten over onze buitendeuren of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0599 – 235 536 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom

Siepel Borger heeft in Borger haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm