Rolluiken

Home / Rolluiken

Siepel Borger, voor de beste rolluiken in Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen

Veilig en geborgen leven met een rolluik

Als bescherming tegen een al te felle of hete zon verricht een rolluik verkoelende wonderen. Bovendien werkt een rolluik ook sterk inbraakwerend en u hebt alle privacy van de wereld. Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting voor het raam, die door de geïsoleerde lamellen niet alleen een isolerende werking hebben zowel in de zomer als in de winter maar ook een geluidswerende en verduisterende werking.

Inbouwrolluik van Weru

Naast voorzetrolluiken heeft u bij ons ook de mogelijkheid tot het inbouwen van het rolluik in combinatie met het Weru CASTELLO-systeem dit systeem is bijzonder goed geschikt voor het monteren van rolluiken. Sterker nog, het kozijn met rolluik wordt – voor een naadloze montage – al op maat gemaakt en samengesteld in de fabriek. Dat scheelt tijd en kosten.

Uw voordelen:

  • Bescherming tegen warmte en kou
  • Geeft meer privacy
  • Inbraakwerend
  • Gelijktijdige montage met de kozijnen

Bediening

Wij bieden u diverse mogelijkheden om de rolluiken te bedienen. U kunt kiezen voor een handbediening, maar steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Elektrisch bedienen is gemakkelijk en comfortabel. Bovendien, met een druk op de knop opent en sluit u alle rolluiken tegelijk, of apart. Zoals u het wenst, zonder enige moeite! Aan u de keus welke bediening u wilt: een wandschakelaar of een luxe uitgevoerde, draadloze afstandsbediening.

Wilt u meer weten over onze kozijnen met geintegreerde rolluiken of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0599 – 235 536 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom

Siepel Borger heeft in Borger haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

Team met vakmensen!

Het team van Siepel Borger staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd.

Klik hier voor de referenties.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm