Aluminium rolluiken in regio Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen

Siepel Borger  is de specialist in aluminium rolluiken. Een rolluik van Weru, het innovatieve en betrouwbare Duitse merk, staat garant voor een jarenlange beleving. Met een aluminium rolluik van Weru kiest u voor sfeer, comfort en een ijzersterke kwaliteit. Weru beschut en beschermt.

De showroom van Siepel Borger

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio Borger, Veendam, Hoogezand, Assen en Emmen begrijpen we dat de keuze van een kunststof rolluik uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof deuren? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over Siepel Borger

Al ruim 35 jaar levert Siepel Borger gemak, comfort en veiligheid met de kunststof kozijnen en deuren van het degelijke Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met de service van Siepel Borger - van transparante offerte tot perfecte montage - zit u er jarenlang heerlijk bij.

Onze aluminium rolluiken

Met de aluminium rolluiken van Weru hebt u in elk jaargetijde een aangenaam binnenklimaat. Bovendien geven de aluminium rolluiken privacy en werken ze inbraakwerend. Kiest u nieuwe kozijnen, dan kunnen wij kozijn en rolluik - voor een naadloze montage – direct in de fabriek al op maat laten maken. En uiteraard biedt Weru u diverse mogelijkheden om de rolluiken te bedienen: van eenvoudige elektrische en handbediening tot afstandsbediening. Met rolluiken van Weru kiest u voor sfeer, comfort en bescherming. 

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

siepelB22A.jpg

Contactgegevens
Siepel Borger kantoor & showroom
Hunebedstraat 5a
9531 JT Borger
T: 0599-235536
E: info@siepelborger.nl

Siepel Borger kantoor en showroom
Hunebedstraat 5a
9531 JT Borger
T: 0599-235536
E: info@siepelborger.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag op afspraak (ook 's avonds)
Zaterdags van 10:00 tot 16:00 uur

Vragen over nieuwe of vervanging van aluminium rolluiken? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0599-235536.
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.